Latte-mammorna!

Jag älskar sådana här eftermiddagar för jag har fått umgås med mamma-gänget och söt-barnen! Det är så roligt när papporna kommer efter jobbet och 4 små familjer är samlade - MYS!!
Vi har dessutom planerat in flera andra träffar, vilket ska bli så roligt!

Idag har jag verkligen inte så myscket annat att skriva. Det förvånar mig, för jag brukar alltid komma på något att skriva när jag väl sitter här och skriver ;)

Såhär såg Milton ut idag; Svea-mössa som jag köpte i höstas och som nu fortfarande är lite stor, men passar nog fint till våren. Och så fina fleece-tröjan från Villervalla. Sötsnöret trivs bra i sin bilstol =)


Imorgon hoppas jag att jag får besök av mamma och syster, hoppas hoppas!
På eftermiddagen blir det hästarna med Tilda, de ska få busa i ridhuset, wiii!! Tror det blir poppis =) Armani är så himla duktig på det, han vet vad som gäller och springer fint runt, runt, byter varm när jag säger till och saktar av/springer fortare på kommando - duktig väldresserad häst ;)
Malva däremot har inte riktigt förstått vad man ska göra, hihihihi.. Hon springer en del med Armani, kommer in och soringer hos oss i mitten, stannar och snackar med oss lite och så bara måste hon kolla in alla spännande saker som finns i ett ridhus, fin-Malva!

Sådär ja, det blev minsann ett inlägg ändå! Ha det fint, släng gärna in en fin kommentar - det är roligt att få kan ni tro =) Kramen


Kommentarer
Peppe

Tänk så underbart söt han är... faktiskt väldigt lik sin "lattekäring" till mor ;-)

OBS! Att jag skrev käring, inte kärring...

Hoppas ni haft en mysig dag systrar o mor.

KRAM

2011-01-14 @ 13:36:50
URL: http://jalkling.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0