Fredag!

Jag som har "fredag hela veckan" uppskattar ändå den riktiga fredagen precis som jag gjorde när jag jobbade eller pluggade. Speciellt varannan vecka just nu kanske eftersom Kalle jobbar varenda helg. Men denna helg är hans lediga helg och något jag tycker mycket om!
Ska verkligen försöka ta tag i våra garderober som har stått som de gör nu i 1,5 år, usch så tråkigt, men fina kommer de bli när de är färdiga =)

Dagen idag började lugnt med att Milton sov på balkongen och jag slumrade på soffan, välbehövligt! Sedan for vi till Vinslöv där hästar skulle fixas och så vidare. Blev även ett besök hos bästa vännen Anna som är utomlands, eller ja inte hos henne men hos hennes föräldrar - underbart och så roligt!! Snart ska vi dit igen för då kommer Anna hem =)

Kalle har jagat en sväng ikväll så Milton och jag har haft mys framför TV'n. Två sådana riktiga mys-kvällar har han och jag haft nu vid TV'n en längre stund, äntligen börjar ungen uppskatta lite mys ;) och inte tro att så fort jag håller om honom eller klappar på honom, att jag försöker söva honom. Nu kan han ligga och klappa fint på mig, kika lite på TV'n eller känna på kudden vid sidan om honom, och det är verkligen så mysigt!

Kalle är påväg hem och jag sitter här och har lite fredagsmys själv framför Let's dance, med datorn i knät, te vid sidan om och Yda nära, nära - detta är också bra härligt!

Hoppas er helg blir fin. Kramar!


Kommentarer
Amy

Hej hej!

Hittade till din blogg av en tillfällighet.

Otroligt söt kille du har fått :-)

2011-01-07 @ 23:55:41
URL: http://amyljunggren.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0