Det tar sig!

Garderoberna i hallen är nu färdigmålade, helt och hållet! Så skönt, men det ska på låsanordningar och handtag. Skulle tagit tag i det ikväll, men orkade faktiskt inte hämta borrmaskinen i källaren. Får göra det imorgon, eller tisdag när Kalle ändå är ledig ;)

Passade idag även på att motionera lilla hästen Malva idag. Hon skötte sig fint och hon har nog börjat förstå det här med longering lite mer nu än tidigare. Man märker faktiskt skillnad på Armani och Malva, kanske inte på deras intelligens så, men Armani fattar allting så otroligt fort. Tror det beror på att han är så fruktansvärt känslig för mina signaler, min position och inte minst mitt humör. Malva är visst också känslig, men inte alls på samma sätt som Armani.

Jaja, nog om det. Vi har så himla mysiga kvällar just nu här hemma! Milton har tidigare varit så extremt övertrött alltid och mest varit väldigt ledsen och har haft svårt för att lugna ner sig och slappna av. Men nu så! Han äter sitt sista mål mat och sedan är det soff-mys i en halv timme, timme. Han gosar i halsgropen, pratar på sitt vis, känner på kudden, klappar på mitt hår, ligger i mitt knä på mage, ligger i mitt knä på rygg, kasar ner i soffa, sätter sig upp litegrann - ja precis det som faller honom in och det är verkligen så mysigt!

Nu är det film på TV - Legally blonde 2. Nu är det reklam så jag måste kila, ska brygga mig en stor mugg te och det ska bli gott. Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0