Miltons leksaker ;)

Barn är ju många gånger himla tacksamma för det lilla ;) Här är ett klockrent exempel. Milton har några saker han helst sitter och leker med, äter på, pillar med eller studerar. Och inte är det de fina färgglada leksakerna, eller de mest pedagogiska sakerna. Inte heller är det de som låter mest eller rör sig.
Nej, det är vardagssaker; en galge, handduk (gärna då med en ögla som man hänger den med och/eller en tvättlapp på), ett snöre av något slag (gärna soffkudden som är FULL av snören!) eller favoriten - en fjärrkontroll. Han har dessutom fått en egen från vår söndriga DVD, vilket är toppen tydligen =)

Det är lite roligt att se att han slänger bort alla de där vanliga leksakerna, för att finna de här vanliga sakerna istället. Och jag är helt säker på att de flesta barn är så.






En annan populär sak är köksredskap. Han brukar få en slev, visp och en smörkniv eller något annat spännande vi hittar, under tiden jag lagar mat eller diskar. Det kan han sedan sitta med på golvet en bra stund och greja med, söta unge! På tal om sitta så är det det Milton fortfarande gör ;) Han försöker itne ta sig fram alls, utan sitter där man sätter honom. Inte mig emot, han tar sig fram i sinom tid ändå.
Tänk att det kan skilja så mycket från barn till barn - Miltons kusin gick väl nästan vid denna ålder ;)
På tal om Miltons kusin - Idag blir kusin Emilia 1 år!!! Tänk vad fort tiden går! Ikväll blir det kalas och vi hälsar grattis först här (såklart!) och så ikväll ska vi gratulera henne ordentligt.

Nu ska jag dricka lite te och titta på Unga mödrar ;) Ha en härlig dag, kramar!!


Kommentarer
Vanja

va härligt!! :)

2011-02-09 @ 10:35:46
Alexandra

Emilia tackar=) ses i kväll kram

2011-02-09 @ 11:20:58
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Erika

Hehe, de enklaste ting är oftast de bästa :)

2011-02-14 @ 18:01:09
URL: http://mylittlewords.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0