Milton 9 månader!

Jag kan inte förstå var tiden har tagit vägen - vår fina Milton blir 9 månader idag! För exakt 9 månader sedan befann vi oss nu uppe på BB och tittade på vår bebis mest hela tiden och undrade nog lite vad som komma skall och hur detta skulle gå, helt gröna på bebis-området.
Och vilken resa även innan han föddes, såhär såg jag ut i vecka 20, när jag berättade för folk att jag var gravid. Redan då syntes det ju faktiskt lite, men folk tänkte nog inte på det eftersom de inget visste ;)





Sista veckan innan Milton föddes såg jag ut såhär, fniss! Vilken kalaskula va? Kan sakna min mage ibland, sparkarna, när bebis hickade där inne och bara storleken - magen är jättefin och något jag alltid var väldigt stolt över.





Nu ser stora killen ut såhär som ni redan vet, fniss! En go och glad kille har vi mestadels av tiden och fullt nöjd med livet. Fotot tog jag igår när han fortfarande var 8 månader, hahaha.. Men nästan 9 månader i alla fall =) Jag diskar och Milton leker på golvet, han är fantastiskt duktig på att sysselsätta sig själv när jag grejar. Och även om han är lite mer rörlig nu för tiden så är han fortfarande "satt barn sitter", vilket är behändigt när jag grejar med saker runt omkring honom =)





Milton och jag har firat dagen med ett besök på stan och lite ärende där nere och så favoriten - MAXI. Ja, Miltons favorit framför allt, även om jag inte har något emot att handla heller. Han somnade en liten sväng på väg hem sedan, såklart. Mycket intryck är det för en liten kille ;)
Nu sover mitt hjärta, stora hjärtat tränar och jag myser med min fina vovva i soffan med en liten chokladmousse och till det ananas och hallon och givetvis en stor mugg te - mums!!

Ha en härlig kväll, kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0