Lite roligare foton!

Blev lite leden och nedstämd av Armani och hans hov, men lite gladare blev jag av dessa foton. Typiskt att vi inte tog med fina kameran, dessa togs som synes med iPhonen och håller noll kvalitet. Men åh, fina hästar, fina unge och stolt mamma/matte ;) Milton tycker i alla fall att det är helfestligt med hästarna, han blir lite sådär tyst och stel i kroppen och vet inte riktigt hur han ska bete sig. Fast han blir helt till sig när han ser hästarna, å jag tror att han tycker om dem.
Visst passar de bra ihop, Milton och Malva? Tänk er shettis-galoppen i globen, herrejisses!!!
Och så min klippa Armani.. Finner inga ord för vad denna häst betyder för mig, Malva likaså.. Oj vad jag blir varm i kroppen när jag tänker på dessa två. Och stolt. Och allt det där positiva som bara andra hästmänniskor kan förstå.
Mina två hästar är så olika. Malva som ofta kommer springande mot en och som helst av allt skulle vilja sitta i knäet eller få följa med in på en fika i köket. Armani som helst står en bit ifrån, men som ändå gillar sällskapet, på avstånd.
Man får passa Malva lite ;) Hon skulle nog gärna smaka på Miltons hand, eller min. Eller ett par skor eller lite lösk fläsk från min mage, eller eller eller ;) Lilla loppan bus!

 

Genast känner jag mig lite gladare. Lite oro i kroppen känner jag i och för sig, som tar bort lite av glädjen jag känner i dessa fotona. Armanis hov ligger just nu som en tyngd över mina axlar. Jag hoppas att min oro är överdriven, men jag vet inte..

Var rädda om er, kram



Kommentarer
Ullrika

Men fy så oturligt med hoven på din häst. Jag hoppas verkligen det läker sig (eller växer ut, eller hur det nu funkar?) fort fort!



Vilka härliga bilder på din son, dig och dina hästar! Jag hittade hit via måndagslistan hos Jennyn, nu ska jag snoka vidare lite hos dig!



Glada hälsningar!

2011-08-22 @ 23:11:20
URL: http://ullrika.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0