Fullt ös hela dagen!

Hej alla! Har varit en hektisk dag. Detta är sista vardagen på länge, som det ser ut schema-mässigt, som Marcus och jag är lediga en vardag tillsammans. Känns lite vemodigt faktiskt..
I alla fall, dagen började med sovmorgon för hela familjen, vilket var riktigt skönt! Sedan var det inskolning för hela slanten! Marcus och jag var med en kvart ungefär innan vi gick. Det gick bra, det var fruktstund när vi gick, smart drag det där ;) Milton gav oss inte en blick! han hade visst ätit bra, hahaha! Både sin egen frukt och ett par av de andras bitar, mycket som ryms i den där magen!

Efter dagis for vi hem för lunch och Milton fick sedan sova ett par timmar. Under tiden röjde vi uthus, "festlokal" och trädgård. Fyllde ett släp som sedan skulle till tippen. Överst la vi låne-möblerna som vi hade på festen i lördags. När Milton vaknade var det lite gos, lite mellanmål och sedan iväg. I eftermiddags fick han leka hos farmor (tack för hjälpen!) och vi for iväg. Först lämnade vi möblerna och sedan tippen.
När släpet var tomt var det dags att fylla det igen ;) Vi köpte stolpar till en ny hästhage. Efteråt for vi tre mil åt andra hållet och hämtade ett par nya fönster som ska sitta i blivande Stallet.

Under dagen har vi också tvättat fem maskiner tvätt, det gäller att passa på ;)
Nu ät Milton hämtad, har druckit välling och sover sedan en timme tillbaks. Själv ska jag gå ut i stallet och fortsätta måla, det blir så FINT!!

Dags att sätta fart, dagen är inte slut än ;) Kram härifrån!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0