Full av energi

Visst är det väl konstigt? Vi hade en jättehärlig fest igår, fina vänner, älskade Marcus, bästa systern - kan det bli mycket bättre? Det blev sent, väldigt sent (kom väl i säng vid fyra), men oj så roligt vi hade det, hela kvällen lång!! Så lite konstigt är det allt att jag är så pigg idag.
Och så god mat; kräftor (givetvis), ostpaj, laxpaj (var det paj, Jossan?), vitlöksbröd och så Sofies glutenfria paj som var så himla god!

Idag gick jag upp vid 8,30, herregud vad trött jag var då! Men, tack vare Milton, så kvicknade jag till ganska fort. Under förmiddagen hann vi med både att busa, äta frukost, städa och skura köket, skura badrummet och äta lunch. Började putsa speglar också, men Milton var ju där direkt och undrade vad jag gjorde, hahaha, så det tar vi en annan gång när han inte är i närheten ;)
Konstigt nog är jag superpigg nu och ser fram emot en eftermiddag med Milton, idag blir det en lång promenad och det ska bli Så Skönt! Marcus jobbar (som vanligt, stackaren..), så vi får se vad vi hittar på när han kommer hem =)

Nu sover Milton och jag tänker sitta här och surfa lite, innan jag kanske tar tag i den där spegel-putsningen, nu när små barn-händer inte är i närheten ;)

Kram härifrån!


Kommentarer
karrro

laxtårta fanny !! ;D

2011-08-23 @ 22:25:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0