Ko-släpp!

Vilken underbar start på dagen milton och jag hade idag! Vi två och Yda var tillsammans med Lina, bus-barnen, Andrea och en hel maaaaassa andra och tittade i Önnestad när de släppte kossorna på grönbete, så härligt att se dessa klumpiga, stora, trygga djur strutta runt där lite som kalvar för att seadn snabbt börja äta av det goda gräset!
Vet inet varför denna bild blev så konstig, men tror det är för att den fick krympas ihop här inne i blogg-formatet eller så, men nu ser ju vad den föreställer och ser/läser budskapet så den får minsann finnas kvar ändå =)




Milton var väl egentligen mest intresserad av människor och gräs, men just här tittade han lite intresserat på kossorna och det förevigar ju givetvis mamman med kameran ;)



Grabbarna Grus i sina barnvagnar. Albin är ju en stor kille och åker inte vagn = han for och flängde mellan traktorer, hö-lass, Kalvin och människor =)

 

 

I eftermiddags började jag rensa förrådet. Milton är en toppen-unge. Han satt utanför och grejade med sakern jag slängde ut och var fullt nöjd med det, vilket är bra för jag fick massor gjort och när Marcus kom hem så slutförde vi det. Så skönt och nu är förrådet klart för flytten, wiiiiii !!

Nu blir det lite tv innan det blir sängen, är egentligen galet trött, men sitter ganska bra här just nu ;) Hoppas ni får en härlig Valborg imorgon, det ska vi ha =) Massa kramar!



Kommentarer
Marre

Åh vad härligt det ser ut =)



Önskar dig också en trevlig valborg, ser ut som att vädret kommer bli underbart =)

2011-04-30 @ 10:54:57
URL: http://frucullin.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0