Fin eftermiddag i skogen!

Har haft en så fin eftermiddag i skogen med bästa "systern" Lina och våra härliga barn! Max och Milton i vagn och Albin hade marktjänst ;) Är så glad över att jag tog mig tid till det idag, det var verkligen värt det och SÅ skönt att få komma ut lite, Milton njöt i fulla drag i vagnen och tyckte det var skitroligt med kompisarna =) Är så roligt att Max och Milton är så jämngamla (skiljer ett halvår, Max är född året innan Milton så egentligen är han ju året äldre), för så är det mellan mig och Lina också. Vi är ju uppväxta ihop och har alltid haft så himla roligt ihop, hoppas barnen också kommer ha det.
Under ser ni en bild på de söta minstingarna. Albin fastnade inte i min telefon, trist att jag itne tog med mig riktiga kameran, det var så fint i skogen idag! All cred till Albin faktiskt, 5 år gammal och gick en lång runda i skogen utan att klaga nämnvärt, trots enorma uppförsbackar!



Nu är det snart dags för sängen, ska bli riktigt skönt. Fick en enorm huvudvärk innan ikväll, måste vara allt dator-sittande idag, tror ni inte det?! Ska försöka övertala Kalle att ta ut loppan Yda ikväll, så kan jag krypa ner i sängen lite tidigare, hoppas han går med på det.
Imorgon är det fredag och som jag har längtat hela veckan efter just denna fredag! Återkommer imorgon, kramar på er!


Kommentarer
Anne

Tack!

Hoppas du kommer in på alla utbildningarna :)

2011-04-16 @ 10:43:18
URL: http://lillahusetpalandet.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0