Måndagslista nr 288

Hej i solen!

Idag är jag extra glad över att...

...vi har en sexåring i huset. Det är stort! Älskade stora, lilla barn. Vad du är fantastisk, oavsett ålder. Men ändå, en sexåring. I sex år har han funnits hos oss. Min Milton.

...Dante är en underbar liten unge. Han kan vara den häftigaste snarttvååring jag träffat. Men kvällarna (och nätterna) är inte bra. Senaste veckan har vi bråkat i två timmar varje kväll med honom, innan han kastar in handduken. Han är egentligen jättetrött och varm, men kan och vill inte komma till ro.
I färgår sträckte han tillsluta armarna efter mig. Jag tog upp honom i famnen, lade mig i den stora sängen. Då kröp han snyftande nära på mig och slappnade äntligen av lite. Lilla älskade barn.
Sedan tog det ytterligare en timme, innan han somnade förvisso. Men han var lugn och det måste ändå vara det viktigaste.
Men att få ligga där nära honom, ett barn som verkligen vill vara nära. Det är fint, mysigt och jag känner mig så hel, när jag får ha barnen så nära mig.
Igår kväll tog det bara en kvart för honom att sova, efter att ha kortat ner middagsvilan avsevärt, sååå skönt!

...vi närmar oss långhelg! Ledig måndag nästa vecka! Härligt :)

...vi hade så mysigt igår kväll. Milton sprang i vattenspridaren, Dante var nervös på avstånd, han gillar inte vatten. Sedan klappade vi på Håkan. När barnen somnat grejade jag ute, Marcus kom ut med en öl till sig och en cider till mig, som vi sedan sällskapade över i vars en solsäng på däcket. Såå härligt att ligga där och småprata tillsammans.

...Milton har barnkalas i helgen. Alltså just barnkalaset blir ju inte jag speciellt lycklig över ;) Men Milton blir och han är så taggad! Det är härligt att se, hur mycket kompisarna ändå betyder och hur viktigt ett kalas är för honom.


Nu jobb! Stor kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0