Tvååring

Huston, we have a tvååring in da house!
 
Tänk att min bebis-Sparv fyller 2 år idag. Min älskade, älskade Dante. Jag är så glad för dig och att just du landade i vår familj där och då för exakt två år sedan. Du är den häftigaste minimänniska jag vet, vår älskade Lillebror.
 
Jag tror aldrig jag har varit så lycklig i hela mitt liv, som för två år sedan 08,37 när en liten bebis föddes. Med betoning på liten, för det var han ju. 50 cm över havet och bara 3220 gram. Jag minns fortfarande att jag skrattade och trodde att Marcus skämtade när han berättade det. Milton vägde ju mer än ett kilo mer och var 3 cm längre. Jag trodde helt enkelt, att jag skulle få en lika stor bebis, men istället föddes denna lilla Sparv. Och jag var så lycklig. Så obeskrivligt lycklig.
 
 
 
 
 
Idag har vi istället en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k tvååring. Han är verkligen det, fantastisk. Han är den häftigaste jag vet! Han gör succé på ett helt otroligt vis, var vi än är och vilka vi än träffar. Han levererar alltid med charm, humor, söthet och bara genom att vara den han är.
Han yr runt som en kärleksfull och lycklig tornado. Han vet själv hur rolig och fantastisk han är. Det självförtroendet önskar jag att alla fick bära och jag hoppas Dante föralltid får behålla det. Det är liksom ingen som trampar på Dante, han röjer bäst han vill liksom. Awesome, helt enkelt. Både bland folk han känner och folk som inte känner honom. Det är häftigt att se, att han gör stort intryck var han än är.
 
 
 
Dessutom är han mammig. Milton är pappig och därför känns det så skönt, att ett av barnen är mammig, som väljer mig i första hand. Han vill sitta nära och är en riktig närhetsknarkare. Och jag älskar det. Helst vill jag ha honom när mig alltid. Han har liksom bara två lägen, våran Dante. Antingen som bilden innan; fullt ös! Eller såhär, i ett knä, stilla och nöjd. Och nästan alltid hittar man honom med en tändare i handen. Den där tändaren har blivit lite hans signum.
 
Och som vi älskar dig, Dante. Du är fantastisk och vi blir alltid lika glada i din närhet. Vi är så glada och tacksamma över att du är just du. Grattis älskade Du på din tvåårsdag. Och grattis till oss, som fått ha dig hos oss i två hela år.
 
 
 
Nu ska han firas hela dagen, vår älskade Sparv. Idag är det hans dag hela dagen!


Kommentarer
Camilla Fritzson

Grattis Dante!
Kram Camilla i valje!

2016-07-26 @ 18:20:01
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0