Måndagslista nr 301

Hej på er!
 
Idag är det måndag och jag är lite extra glad över att...
 
...mitt hår är SÅ fint, sedan frisörbesöket i fredags. Älskar nyklippt och nyfärgat hår. För i övrigt idag känner jag mig rätt risig. Superförkyld, ont i kroppen och framför allt ont i nacken. Men håret levererar iallafall :)
 
...vi hade kanske den mysigaste kvällen på länge i lördags. Kräftskiva hos mina föräldrar med syrran plus kille. Jag var sådär positivt inställd att åka på kräftskiva = utomhusaktivitet med Dante. I en trädgård utan grind och öppet in till två grannar. MEN det gick faktiskt ovanligt bra och Dante skötte sig fantastiskt bra. Han gick och hängde på grannens altantrappa vid ett par tillfällen, men annars ingenting och vi vuxna fick springa ovanligt lite efter honom - heja Sparven! Och kvällen var verkligen så fin och vi kunde sitta ute hela kvällen. Älskar sådana kvällar!
 
...jag ska på barnklädesparty ikväll. Det är rätt mysigt, en mamma mammor som hänger och fikar, tittar på barnkläder och så i ett par timmar. Kul! Blir lite provocerad förvisso över uppdelningen mellan pojk- och flickkläder, som inte stämmer överens med så som jag vill ha det - könsneutralt. Men allt det andra är toppen, så det ska bli roligt :)
 
...idag börjar Miltons fotbollsträning. Egentligen redan förra veckan, men då var Milton så förkyld att vi fick fick hoppa över det. Så idag början han på riktigt, så roligt! Han har längtat efter detta, så vi ser fram emot det allihop. Även Dante som i morse tjatade om "spela fotboll", hahaha.. Besvikelsen blir kanske stor, när han inser ikväll att han inte får vara med. Vi får se hur det går ;)
 
...barnen har sovit bra tre nätter på raken. Det är ju sådant man knappt vågar andas om egentligen. Och eftersom jag känner mina barn rätt väl, vet jag nästan till hundra procent, att detta är övergående och att vi snart är tillbaka i gamla dåliga nätter, haha.. Positivt tänkande är inget vi tillämpar, gällande sömn. Realistiskt tänkande istället. Men vi är glada och tacksamma över dessa bra nätter, det gör underverk för trötta själar.
 
...Marcus och jag har hittat HBO på tv'n och nu börjat titta på "Sex and the city" från första säsongen. Älskar serier! Nu har vi att göra ett tag, för där finns ju ett antal säsongen - älskar det!
 
Nu måste jag kila, hörs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0