Måndagslista nr 256

Hejsan!

Idag är jag lite extra glad över...

...min femåring. Alltså han är fantastisk. Och jag är blödig. I morse på vårdcentralen slog det mig att han blivit så stor. Han skulle inte leka med leksakerna där eller läsa en bok. Nej, han satt bredvid mig på en stol och väntade i en halvtimme. När blev han så stor?! Eller som i eftermiddags bär barnet skulle svälja tre antibiotika-tabletter (delade på mitten, så sex bitar) - inga problem liksom. Han bara gjorde det. Och mamman är ju sjukt löjlig och blir helt gråtig i ögonen och får den där klumpen i magen. Min fina femåring! Som dessvärre har åkt på borelia. Obehagligt, men han är som vanligt i övrigt förutom ett stort rött märke på halsen där fästingen satt.

...Dante är den roligaste ungen jag stött på. Alltså han är vaken nu #fail... Men alltså han är så fruktansvärt rolig och lättsam och vi skrattar åt- och med honom jämt!

...vi har fått första förslaget på husritningen/utbyggnaden. Det ska modifieras en del - processen är himla rolig! Just nu är jag djupt insnöad i fönster, fasader och planritningar. Jag mäter eventuella sovrum på nedanvåningen och jämför med vårt sovrum där uppe. Jag håller på, som Marcus skulle uttryckt det. Vi är rätt olika på den punkten, hähähä...

...min kusin med sambo kommer hit och hälsar på till helgen och det ska bli helt galet roligt!! Vi ses alldeles för sällan och under rätt många år har vi inte umgåtts alls, så det ska bli galet roligt att ses och att äntligen få träffa hennes sambo!

...vi har haft en toppenhelg med jaktfolk här hela helgen! Ja alltså jakten är ju inte min grej, absolut inte. Tycker det är sjukt tråkigt. Men allt det andra - så roligt!! Dessutom var jakten himla lyckad, så en får väl glädjas åt det för jägarnas skull :)

Nu sängen. På tok för sent, men så får det bli ibland. Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0