Måndagslista nr 255

Alltså jag är sjukt dålig på detta just nu. Varken tiden eller orken räcker till. Men snart är jag kanske ifatt mig själv igen :)
Idag är jag iaf lite extra glad över att...

...vi har lagt en fin helg bakom oss. Det är härligt att avsluta veckan på bästa vis. Som igår; kalas för min gudson Max och tillika Miltons kompis. Älskar att träffa min extrafamilj, vi står varandra så himla nära, alla tre generationer. Det är fint, och så himla viktigt.

...jag har två helt fantastiska barn. Milton och jag står varandra väldigt nära just nu och jag känner så otroligt mycket för denna älskade pojke. Trots att han är fyra år äldre än den andre, så är det Milton jag känner mest ta-hand-om-känslor för. Han har så mycket känslor, det där barnet. Mitt fina storbarn.
Och den lille. Vilken stjärna! Inte mycket rår på honom. Ljuvlig, trygg och så cool. Den där Minimänniskan är jag aldrig orolig över. Mitt lilla älskade barn.

...det är höst! Varje dag efter dagis och jobb är vi utomhus. Och vi älskar det! Den lille riktar omkring. Den store hittar på ninja-aktiviteter (?) och jag mockar eller rensar lite ogräs. Åh vad vi njuter!!

...Marcus hann med massor igår, medan vi andra var på kalas. Trimmade hästhagen och utanför, klippte gräset och städade garaget, som han idag var och slängde på tippen. Ja alltså han slängde det som städades bort ur garaget, han slängde givetvis inte garaget på tippen. Det är verkligen befriande att ha fått ordning på lite sådant. Det blir liksom lite lättare att andas :)

Nu strax sängen. Ikväll är vi trötta. Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0