Att dagiskitta en lillebror

Vi har ju sparat alla Miltons ytterkläder och eftersom barnen är födda under någorlunda samma tid på året, så kan Dante nu ärva allt - perfekt. Det kan hända att vi måste köpa ett nytt regnställ för Miltons kan vara alldeles för stort nu till att börja med.
Men skor är jag noga med, där är det inte mycket Dante får ärva utan där köps det nytt. Så idag har Dante fått två par nya skor. Ett par gympaskor, Adidas. Så gulligt att det nästan inte är klokt! Och så ett par Lära-gå-skor. Kanske var lite överdrivet. Men jag har kvar mina första skor (Lära-Gå) och Miltons är också sparade, givetvis måste Dante ha ett par egna han också. Viktigt sådant där. Och fint på något vis.



Dante har förresten börjat resa sig på allt möjligt och omöjligt, det är så roligt!! Han är tuff, den där lille. Inte speciellt försiktig och ändå en rätt bra koordination tycker jag och försöker ta sig för när han faller. Idag reste han sig tillexempel mot altandörren. Rätt avancerat ändå tycker jag, heja Sparven! Ständigt på tå.



Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0