Måndagslista nr 218

Men hej på er!
Blev visst en paus här inne. En välbehövlig sådan tror jag. Har varit så mycket datorsittande många barnlediga stunder hela hösten så nu har jag liksom verkligen tagit semester. Men Måndagslistan är härlig, så den får inte missas :) Idag är jag lite extra glad över att...

...jag ska iväg på ett spännande möte imorgon. Jag som skulle vara helt föräldraledig nu i ett par månader blev idag uppringd för ett projekt som jag blev lite nyfiken på. Så, möte imorgon helt enkelt :)

...Dante verkar ha kommit in i liiiite bättre sovrutiner om nätterna. Det vågar man ju knappt andas egentligen, men känner att jag gör det ändå. I värsta fall återgår vi ju bara till hans gamla (o)vanor med tr. inte sov på natten, haha..

...Milton ska på barnkalas på lördag. Nu börjar det, barnkalasen! Ååååh vad roligt, han blev SÅ himla glad över inbjudan och jag blev helt varm i kroppen av hans glädje!

...det kom lite snö idag. Alltså denna vinter är ju ett enda stort skämt. På riktigt. Det är så blött ute och jag gråter lite inombords när jag är ute och klafsar hästhagen. Men idag var där lite vitt över allt det blöta, heja vintern! Och Milton? Gjorde givetvis en snögubbe så gott det gick medan Dante sov i förmiddags.

...vi har ny micro. Sjukt löjlig punkt kanske, men vår andra häll på att börja brinna (hjälp!) igår och sjöng liksom på sista versen. Så nu står där en ny fin och väl fungerande micro. Inte klokt vad beroende vi är av micro egentligen, har varit utan under dagen idag och det har verkligen varit jobbigt.


Nu, lite tv sedan sängen. Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0