Måndagslista nr 221

Hejsan! Idag är det måndag (igen!!!) och jag är lite extra glad över att...

...det är rena vårvädret utomhus. Vi ska strax gå ut och gå till en lekplats, kan knappt vänta! Men bebben behöver sova färdigt och sedan äta så vi två andra får ge oss till tåls helt enkelt :)

...det är en riktigt bra vecka vi har framför oss med lekdate för storbarnet inplanerat och en barnvagnspromenad med bebisar en annan dag. Ett jobbmöte och ett bankmötet är också inplanerat. 

...vi båda hann med vara tre gympass förra veckan och var riktigt duktiga med maten, heja oss!!! Vi kör vidare denna veckan också med vars 3-4 pass. Träningsvärken gör sig påmind, men så får det vara och det hör ju till.

...vi har så nära till ett av våra bästispar. De bor ju bara ett stenkast bort och vi försöker ses rätt ofta. Nu var det ett tag sedan men i lördags testade vi att ses och vi var nyfikna på hur det skulle fungera med Dante, som äntligen börjat få riktigt bra rutiner. Vi lade honom i vanlig tid på sitt täcke. När vi sedan skulle hem vek jag bara täcket runt honom, stoppade ner honom i vagnen och så gick vi hem med vars ett sovande barn. Väl hemma bar jag bara upp honom i täcket och han sov vidare hela tiden. Vår lilla superbebbe!

...angående Dantes rutiner. Alltså världens bästa bebbe. Han är så himla enkel. Och nu när han faktiskt, sedan ett par veckor tillbaka, bestämde sig för att napp egentligen är riktigt bra, har han ju till och med sovit på nätterna! Ett antal nappistopp får man räkna med, men han behöver inte ens äta på natten längre. Inte trodde jag att det skulle vara så lätt.

...jag inte alls har drabbats av någon tvåbarnschock alls. Inte en gång kan jag minnas att det har känts jobbigt och att jag fått dåligt samvete gentemot det ena eller det andra barnet. Milton är en FANTASTISK storebror och Dante är väldigt okomplicerad bebis. Dessa två tillsammans underlättar tvåbarnslivet <3

...Marcus och hand pappa hunnit med en sväng till tippen idag och massor blev slängt, sååååå skönt!

...barnen sover och soffan är bara min! Åh Så Skönt. Dags att göra te och krypa under en filt.
Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0