Måndagslista nr 246

Idag är jag extra glad över att...

...jag fick semester denna sommar och jag har verkligen njutit hela semestern, av och med mina älskade kollar. De där tre där hemma alltså, vilken lycka. Och nä, vädret har inte varit på vår sida direkt. Och nä, det är ju inte så kul. Men vad gör väl det om hundra år?

...Dante nu tar sig fram för egen maskin, vilken bebbe!! Hasar sig fram på rumpan i en väldig fart och reser sig mot prick allting. Älskar det och längtar efter att han ska börja gå. 

...vi ska på släktträff till helgen, ska bli så himla roligt!! Dock har vi inte löst husvakt än, så om någon känner sig manad - hojta till! Jag menar allvar, är du sugen på miljöombyte så har vi huset (och djuren!).

...jag har barnens höstskor och ytterkläder för både höst och vinter klart till barnen. Himla skönt för ett litet kontrollfreak som jag. Älskar också att Dante kan ärva Miltons ytterkläder. Perfekt att vi behållit det.

...måndagen är gjord. Första arbetsdagen avklarad, kom hem till en god middag och häckar som nästan var färdigklippta. Och bäst av allt; att komma hem till de där två små miniorerna. Härligt!

...jag börjar senare imorgon för vi ska på inskolningssamtal på dagis. Lite extra tid med barnen på morgonen, älskar det.

Kram och hej, nu blir det tv för hela slanten. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0