Måndagslista nr 202

Hejsan!
Igår (för jag glömde av att publicera detta igår), mina vänner, var jag lite extra glar över att...
 
...vi får en ny kamin installerad, woohooo! Ja, vi får ju inte börja elda i den än på ett tag, men den sattes på plats igår och det blev så himla bra!
 
...vi plockade svamp i söndags och fick ihop en hel del. Jag som aldrig plockade svamp älskade det! Tävlingsandan (som typ är obefintlig i vanliga fall) griper tag i mig och jag vill plocka flest av alla, hahaha.. Det blev ju inte så, men lite fick jag tag på och det är ju höjden av lycka! Marcus fick ihop betydligt mer, och det är ju bra för det går ju rakt ner i vår gemensamma stekpanna ;)
 
...vi hade en jättefin söndag med först en långpromenad, sedan hann Marcus trimma en av mina hästhagar och så avslutade vi med svampplockning, som sagt. Milton sov gott på natten och sov dessutom längst av oss alla i morse.
 
...vi var på ett jätteroligt kalas i lördags. Det är så härligt att vara hos just dessa människor. Så kravlöst och barnen (Milton och Linas) kan leka bäst de vill och de har så roligt tillsammans. Vi vuxna kan sitta och prata relativt ostört (om än i en högljudd miljö med tre härjande busiga barn runt omkring) och ja, det är bara så trevligt.
 
...det har varit lönehelg, hahaha.. Alltid lika trevligt med pengar in på kontot, även om mycket försvinner ut från kontot fort igen ;)
 
 ...jag igår tvättade tre maskiner tvätt, fick undan mycket jobb, diskade en maskin, lagade middag, bäddade rent och hann med lek med Milton, Dante-sysslor och kvällspromenad med en vän (och våra två små pojkar). Så jäkla skönt att få så mycket gjort!

...Milton ska klippas idag - välbehövligt! Han är galet långhårig och jag älskar det egentligen, men luggen hänger ner i ögonen på honom så det är hög tid för en klippning hos bästa Mija :)


Nu ska pojkarna göras i ordning innan dagen drar igång. Nu frukost med Milton. Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0