Måndagslista nr 201

Hej i kvällen!
Idag är det måndag och jag är extra glad över att...
 
...Milton har varit ledig med oss idag. Jag fick lite uppbackning i eftermiddag av svärmor (tack!) så jag kunde ringa jobbsamtal. Efteråt gick vi ut, Milton cyklade och jag gick med Dante i vagn till affären. Väl hemma stannade vi utomhus och Milton gungade som aldrig förr medan jag fixade stallet och grävde ner lökar. Så även om första halvan av dagen mest var galet seg så var resterande kanon!
 
...det är höst. Jag älskar hösten! Jag älskar alltid när det byter årstid, det är något visst liksom. En nystart typ och det gillar jag.
 
...hästarna kommer staplas in denna vecka. Det är dags nu för nu är det som sagt höst på riktigt.
 
...vi har bestämt oss för att få ordning på vardagsrummet under hösten. Och nu innan det drar igång är ju allt himla roligt, förberedelser, planerande och så vidare. Åh vad jag tycker om det! Väggarna ska göras vid, det runda valvet ska väck, sideboard till leksaker ska fixas, även en ny tv-bänk. Och det bästa av allt - en ny kamin. Som jag längtar!!
 
...min älskade lille Dante fyller två månader på torsdag! Tiden springer iväg, som alltid. Och han är så jädrans fin, vår lille bebis.
 
...jag träffade större delen av min fina släkt igår, lycka! Min syster höll kalas och det är liksom sådär himla roligt att träffa släkten, love it!
 
...vi ändå börjar komma in i liiiiite rutiner nu. Verkligen med betoning på lite. Det jag menar är att Dante har förstått lite mer att man sover på natten och är vaken på dagen, det går åt rätt håll - heja, heja!
 
...vi mår bra. Efter en tragisk och fruktansvärd händelse utanför byn i fredags kväll då en ung kvinna dog i en bilolycka (hon var bekant till oss och därför känns det nog än mer påtagligt) och en liten flicka förlorade sin mamma. Det är så jäkla fruktansvärt och onödigt och tragiskt att det inte är sant. Just då, precis som när min fina vän gick bort, så sköljs känslan av rädsla och tacksamhet över mig, på en och samma gång. Tacksam över att det inte var oss det drabbade och rädslan att det kan vara vår (o)tur nästa gång. Livet är så skört och det kan vända på ett ögonblick.
 
Detta får avsluta min lista. Snart kommer nog Marcus ner och då ska vi mysa ner oss i soffan framför tv'n med vars en stor mugg te. Vansinnigt höstigt och mysigt! Kram och hej


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0