Måndagslista nr 203

Hej måndag! Idag lite extra glad över att...
 
...det är oktober. Alltså jag är ju en höstölskare av rang så oktober passar mig som handen i handsken! Sval, krispig, hög luft, tända ljus, koftor, gummistövlar, rosiga kinder, kalla fingrar och snart eld i kaminen. Aaaaahh, vad jag älskar detta!
 
...vi förhoppningsvis kommer kunna elda i kaminen denna vecka, underbart!
 
...det är en vecka närmare jul. Här hemma är vi helt crazy i julen, stora som små. På onsdag är det 11 veckor till julafton. Och det kan ju tyckas lång tid. Men på fredag blir vår älskade Dante 11 veckor och huf ort har inte dessa 11 veckorna gått? Med andra ord kommer de kommande 11 veckorna också gå i rasande fart :)
 
...vi har haft en intensiv, men jätterolig helg. Milton har levt livet här bland farmor, farfar och Marcus jaktkompisar och vi andra har haft jättetrevligt.
 
...jag gjorde jordens fynd igår! Köpte mig en klänning, badkläder till Dante till nästa sommar, tre barnmössor, två bebisplagg till Dante, en hatt till Milton och två bebisleksaker - allt för 200 riksdaler. Bara den ena barnmössan kostade egentligen 249 kr och allt var av riktigt bra märken, så det var verkligen galna fynd, älskar sådant!
 
...Marcus från och med fredag kommer att vara ledig i stort sett varje fredag ända till jul. Kommer underlätta massor för mig, jobbmässigt och för familjen i stort då han får mer tid med pojkarna. Som jag längtat efter detta!

...min Yda är nyklippt idag. Såååå skönt! Ett par månader till nästa gång. Och så är hon ju så våldsamt söt som nyklippt :)

...min bebis nu äntligen somnat! Kvällarna är för mig vigda åt mig själv och möjligen i sällskap av Marcus = barnfritt. Det har inte blivit så sedan Dante föddes. Jag vet ju att det kommer ändras med tiden och även om min bebis gärna får vara just bebis ett tag till, så är det vissa saker jag längtar efter. Barnfria kvällar är en sådan grej.
Men nu sover han i alla fall. Kolla bara så söt han är, lillsnöret! Kolla in nappen, Lillebror Lindborg. Nä, vår bebis gillar inte natt, så varje fång han har det så bara måste jag föreviga det på bild ;)



Nu ska jag försöka lägga ifrån mig bebisen. Marcus är "skyldig" mig en massage som jag tänker få igenom nu, woohooo <--- ytterligare en sak att vara lite lycklig över!! Kram och hej


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0