Måndagslista nr 186

Hej på er!
 
Idag är jag lite extra glad över att...
 
...det är studentvecka! Det är väl härligt, grattis alla studenter, speciellt Matilda och Gustaf som är de två som jag tänker fira lite extra på fredag, underbart! Tänk att det är 8 (?!?!) år sedan vi tog studenten, Marcus och jag *slänger ett getöga till vänster om min arbetsplats där det hänger tre studentfoton på oss*. Vänner konstaterade att Marcus ändå förändrats en del sedan dess. Det hade tydligen inte jag, hahahaha..
 
...vi lämnar en FANTASTISK helg bakom oss. Först och främst: vädret! Vilket väder vi har tilldelats dessa dagar. Vi började dessutom ledigheten i dubbel bemärkelse; barnfritt! Restaurangbesök, godisätande, sovmorgon, serietittande mitt på dagen. Japp, det är sådant vi passar på att göra när vi är barnlediga.
Sedan grillade vi vid husvagnen när vi skulle hämta Milton. I lördags hade vi vänner här; ännu mer grillning och så busande hundar till de knappt orkade stå på benen mer (inte Yda, men Alba och en annan).
Igår vankades det marknad här i byn med vänner; karusellåkning, hanlande av foppa-tofflor till barnen, godissnören, munkar, ballonger till barnen och ännu mer karusellåkning. Efteråt stack vi allesammans hem här och grillade, barnen lekte och vi tog en promenad tillsammans innan efterrätten.
Ja ni hör ju, vilken helg!
 
...Milton och jag hade möjlighet att ta en sovmorgon i morse. Det behövde han. Två gånger ringde min klocka utan att han vaknade, så då valde jag att stänga av den från snooze-läge och låta han sova tills han vaknade. Det är verkligen så lyxigt att kunna göra så.
 
...det är kväll. Vi sitter i soffan och tittar ett avsnitt av Orange is the new black (<--- bästa serien!!!). Förmodligen blir det ett avsnitt till, eller två. Altandörren är öppen och fåglarna kvittrar ute. Alltså, vilka härliga kvällar vi har!

Nu ska jag återgå till serien! Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0