Måndagslista nr 149

Hej på er!
Ny vecka och som jag längar just nu tills denna vecka är över, hahaha... Har varit en jobbig dag, men lite ska jag nog kunna skrapa ihop, för en Måndagslista. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...Marcus kommer hem på lördag. Jag längar galet mycket efter honom, framför allt efter denna eftermiddag. Det är tur att vi i vanliga fall alltid är två om allt, att vi har varandra liksom.
 
...Alba är hemma!! Som jag har längtat efter min lilla hund och nu är hon äntligen här! Nog för att det, precis som innan, är galet jobbigt att ha en valp, så har hon varit så saknad. Större eftermiddagen har dock gått åt att torka blodiga diarrépölar och kisspölar i mitt hus, suck.. Mhmmmm, glamouren flödar i mitt liv, not ;)
 
...Milton är det ljuvligaste som bara finns! Han är så rolig just nu, på hittig, omtänksam, hjälpsam, fixar och grejar och har som alltid humorn deluxe. Det är inte alls betungande att vara själv med honom, inte ett dugg. Snarare tvärtom just nu - han gör livet lite lättare och tur är väl det efter en riktig skitdag.
 
...hästarna nu är inne. Hade tänkt ha dem ute hela veckan, men det går ju inte när vädret är som det är idag = regn och rusk. Armani sur som fasen, över att behöva vara ute "så pass länge", haha.. Men in kom dem, fina två!
 
...djuren och barnet nu sover. Jag dricker te och har ätit bananpannkakor till kvällsmat. Till pannkakorna åt jag kvarg blandat med kokosflingor och vaniljpulver - herrejisses så gott!
 
 
Kram på er, vi hörs


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0