Nytt i Hallen

Äntligen händer det lite här hemma, vet inte om det är våren eller vad det är som gör det, men lite motivation till att göra saker hemma, har infunnit sig! Vi har målat väggen här, som tidigare varit orange, precis här mellan dörrarna. Vi hittade lite färg i källaren och vips, så blev väggen vit! Krokarna är köpta på Ikea. Vi skippade hatthylla eftersom där är så smalt (alltså inte smalt så, där går ju in en hatthylla, men hörnet kommer "utanför" ytterdörrens karm, vilket gör att många säkert slåt huvudet i hyllan vid ingång i huset, dessutom är det inte vidare snyggt..).

Senare någon gång (förmodligen inte i år, men ändå) ska dörrar, foder och lister målas, men en sak i taget :)

 

 

Vid andra sidan om ytterdörren skruvade vi upp ett par vackra krokar från Tove Adman, skohornet är också från henne. SÅ fint! Var lite inne på att beställa 9 till av dessa krokar och ha istället för Ikea-krokarna på bilden ovan, men nä, jag tror det hade blivit för mycket. Ikea-krokarna är väldigt diskreta.

 

Och ÄNTLIGEN har vi funnit en taklampa!!! Den kom upp för ett par veckor sedan och vi är SÅ nöjda! Köpt på sambons jobb, vilket är det första ställe vi tittar efter lampor (och möbler och mattor och små-grejer och presenter och så vidare ;) ), men vi har inte riktigt kommit överens om lampa tidigare, förrän nu, woohooo!



En "billig renovering" helt enkelt. Har inte kostat många kronor. Ikea-krokarna gick väl på knappt en hundring, väggfärgen hade vi sedan tidigare, lampan var väl det dyraste, taket målades i höstas. Det vi saknar är skoställ, men vi har inte funnit något fint, och så ska ju inte det heller vara för djupt, i och med ytterdörren - kanske pappa (eller en elev??!) hade kunnat tillverka ett, efter våra mått?

Sådär ja, en inblick i vår hall. Nu tv, sen sova. Vi är trötta i detta hem idag! KRAM


Kommentarer
Cherin Kamil

Oj, vilken fin taklampa. Vi har lågt i tak och har letat som dårar men bara hittat fula plafond. Var kan jag köpa en likadan?

Svar: Hej! Tack, vi är jättenöjda med den då vi också har lågt i tak. Bor du i närheten så är vår köpt i Hässleholms möbelaffär eller Bromölla möbelaffär. Vet dock inte vad det är för märke. :)
Fanny Lindborg

2014-11-16 @ 11:43:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0