Måndagslista nr 87

Hej på er!
Klockan är fortfarande måndag, så än hinner jag med en lista ;)
Idag är jag extra glad över att...
 
...Marcus har gått på semester - 4 veckor från och med idag, uuuuunderbaaaart!!!
 
...vi har hängt i svärisarnas husvagn sedan lunch idag, ätit gott och fått en hel del sol på våra bleka kroppar, välbehövligt som tusan!
 
...min mormor och morfar kommer imorgon, som jag längtar efter dem!
 
...min mormor och morfar har med sig stommen till ett litet litet växthus, nu ska jag "bara" komma fram till var det ska stå, det är inte det enklaste vill jag lova ;)
 
...sommaren är en härlig tid, inte bara för att det är ljust och behagligt ute, utan även ekonomiskt för en student; låg elräkning, högre inkomst och så vidare - gillas supermycket!
 
...Milton är en fin unge, ett jäkla humör och bestämd som få. Men oj vad han bara är bäst. Han förgyller vårt liv så extremt mycket med att vara precis den han är. Han är världens bästa och jag älskar honom totalt villkorlöst.
 
 
Detta får avsluta veckans lista. Jag jobbade inatt och under dagen har jag sovit 2,5 timme.. Så jag hoppas att jag har lätt att somna, inte för att jag tror det för just nu är jag bara varm och då vet jag med all säkerhet att jag inte kommer att kunna somna. Men dags att försöka, vi hörs imorgon. Då kommer bilder på dagen idag. KRAM


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0