En dunge i trädgården

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag brås nog mer och mer på min mamma ;) Vi är nog ganska lika överlag tror jag och just trädgårdsintresset infinner sig mer och mer hos mig också, min mamma är superduktig på just trädgård till min stora glädje!
I alla fall, i sin trädgård har hon en "dunge". Ett före detta buskage skulle man väl kunna säga, där hon har röjt upp och gjort SÅ fint. Precis så vill jag också ha det. Jag ska minsann visa er hennes dunge en dag, om jag får för henne :)
Jag har nu tagit tag i ett igenväxt parti intill kastanjen längst ner i trädgården. Där ni ser grenarna rakt fram, till höger om dessa stod en giftig växt (alltså jag och växtnamn... Gulregn kanske?), detta har jag sågat bort, japp för hand, idag och dragit bort så många grenar ut marken som jag bara kunnat. Det som är kvar är Hassel och det tänkte jag låta stå kvar.
Under och bakom och överallt låg en massa lövrester och grenar och sådär, därav högarna framför allt nu.
Ja ni ser ju själva, såhär långt har jag kommit nu. Grenar, pinnar och löv ska ju såklart bort och sedan ska gräset rensas bort och en fin kant mellan gräsmattan och dungen ska göras, kanske ikväll?
 
 
 
 
 
Milton kallar detta skogen ;) Han tycker det är lite spännande att gå in där och leta sniglar, sötis..
 
 
 
 
 
En superdålig bild från i höstas (tror jag?). Här ser ni det där igenväxta området som nu är borta, äntligen :)
 
 
Nu ligger jag halvt död på soffan, sådär lagom smart att dra igång med ett "omfattande" trädgårdsprojekt med en massiv förkylning i kroppen, suck.. Att man aldrig lär sig ;)
I eftermiddag blir det lugnt med en liten utflykt med killarna. Så fort Milton har vaknat. Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0