Stallrenovering - lite nya foton

Hej på er! Tyckte det var dags för lite nya foton på stallet. Det ser kanske hur stökigt ut som helst, men vi (pappa framför allt som bygger boxarna) har nog koll på läget =) Armani har fått (eller ja, ska få) finaste boxen där det är både putsad vägg och vacker trävägg.


Här ser det bra uppställt ut, men ville visa er ändå, såhär är ju verkligheten ;) Till vänster har stoplar kommit upp till Armanis boxvägg, Malvas är pågång snart. Anledningen till att endast halva väggarna lite drygt är målade, är eftersom där nere ska upp skivor (se bild nedan).


Skivorna som ska upp på väggarna. Eftersom att Armani har en tendens att tugga på inredning periodvis, så ligger u-profiler uppe på, de ska skruvas fast och är än så länge bara dittryckta. Tycker det blev riktigt snyggt! Och ja, jag har valt vita väggar, uppifrån och ner. Dumt tycker många och ja, de kommer bli skitiga. Men jag vill ha det, i alla fall ett år ;)


Pappa har gjort lampskydd till lysrören. Skitfräcka är de och de kommer passa SÅ bra där inne!


Skivorna är snart färdigmålade och ska snart upp på väggarna. Stolparna i Malvas box ska upp och sedan ska skenan till skjutdörrarna komma på plats, innan sedan boxarnas väggar ska sättas igen och skjutdörrarna ska upp.
Elen ska dras om och lampskydden ska upp.
Så visst är där en hel del kvar, men det tar sig och jag tror att läget är under kontroll.

Nu är det dags för sängen här, jag ska till skolan imorgon, de andra är lediga och ska till BVC - 15-månaderskontroll =)

Godnatt på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0