Jobb, tv, lite funderingar och Måndagslista nr 24

Jag har jobbar lite idag =) Lämnade Milton hos famor strax innan lunch och gick därifrån till jobbet. Kom dit lagom till lunch och fick träffa alla härliga barn och personalen givetvis!! Fem timmars jobb är väldigt lagom just nu, Milton hinner äta ett par vändor, sova lite och leka en del samtidigt som jag hinner jobba så det passar bra =)
Så mysigt det är med dagisbarn (jaja, förskolebarn, jag veeet...!), man har ju ett helt annat utbud. Och nu när jag inte är inne där alls och jobbar, men har varit mycket tidigare, så ser man vilket jättehopp barnen har gjort utvecklingmässigt. Stora hade de flesta blivit och de som var minst förra året var ju helt plötsligt inte det längra, utan hade blivit riktigt stora små barn som pratade massor, ååååh vad härligt det är och jag kan knappt förstå att Milton snart är där - pratar, springer, går (?!) och leker. Jag varken kan eller vill acceptera det, för mig är han fortfarande en liten bebis och det är verkligen så svårt att förstå!

Har även fått en dag lite längra fram och jag längtar redan!
Nu sover Milton sedan dryga timmen tillbaks, maten är nere, dicken är undan. Nu är det tv, te och soffmys i väntan på "En unge i minuten" - mitt nya "favorit-skräck-program", hahahaha! Gråter en skvätt, fasar över deras förlossningar (tycker fortfarande det är lite jobbigt att titta på sedan min egen förlossning..), förstår deras lycka när de får se och hålla bebisen och gråter därför lite till ;)

Nu är det dags för måndagslistan! Idag måndag är jag glad över att...

...jag har fått jobba lite idag!

...vita fina vagnen är såld =)

...det närmar sig med stora steg inför husflytt, som vi längtar!!

...vi lämnar en underbar vecka bakom oss och ser fram emot flera nya, fina vårveckor!

...våra kvällar alltid är så mysiga, Milton somnar i lugn och ro, vi kan hålla kväll i soffan med tv, te och datorn - kvalitetstid, det gillar vi ;)

...Milton är världens härligaste unge och jag undrar fortfarande hur pass mycket man egentligen kan tycka om en människa. Finns det en gräns? Jag tycker mer och mer om Milton för var dag och känner ingen gräns för den kärlek, lycka och tacksamhet jag känner över att vi har fått just Milton!


Nu börjar snart programmet jag har längtat efter. Hoppas veckan blir bra och att det fina vädret som utlovas snart kommer hit ordentligt, kramar till er från mig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0