Måndagslista nr 46

Tycker att Milton gör inget annat än hostar.. Tack och lov sover han ordentligt om nätterna, värre är det när han sover på dagen och när han är vaken, ett himla hostande stup i kvarten. Men jag vet inte, vi har varit på vårdcentralen nu ett flertal gånger och allt låter ju fint, så det är det väl då?

Under tiden han sov nu i alla fall så passade jag på att dra ur spik från stallväggen och så tittade jag till hästarna det var det enda jag hann med. Så målandet drar vi igång med i kväll, ser verkligen fram emot det!
På tal om att se fram emot grejer så ser jag verkligen fram emot morgondagen, då är Marcus ledig! Det är vår sista lediga tisdag tillsammans på jättelänge, vilket känns konstigt. Hädanefter är jag i skolan de flesta tisdagarna och Milton är hemma med pappa, vilket kanske kan vara mysigt för dem :)

Idag är det ju måndag förresten, så idag är jag lite extra glad över...

...att jag få vara hemma hela denna veckan också.

...att Marcus är ledig med oss i morgon!

...att hovslagaren (den bästa av dem alla!!) kommer ut idag och tittar på Armanis hov.

...att halltaket är färdig-målat och ja det var ju på tiden ;)

...de fina promenadsträckorna vi har här omkring, i eftermiddag ska vi ut på en till och det är underbart, tycker både Milton, Yda och jag.

...att Milton nu sitter här under min vänsterarm och gosar och tittar barnprogram . MYS!! Så hela detta inlägg har skrivits med en hand, hahaha!

Nu så ska Milton få på sig sina kläder så att vi är färdiga när hovslagaren kommer. Kram på er, vi "hörs" senare!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0