Måndagslista nr 276

Hejsan!

Idag är det måndag och jag är lite extra glad över att...

...helgen har varit topp! Sushi-kväll med min syster i lördags och frukosfika med kompisar igår och eftermiddagsfika med mina föräldrar och syster igår. Jag gillar att äta, helt enkelt ;)

...planerna är få, denna vecka. Himla skönt!

...Sparven han pratar mer och mer! Alltså han har pratat mycket (massor) innan, men inte så mycket ord som en förstår. Men nu så rasslar det till, så himla roligt! Och gulligt att jag nästan smäller av. Som när han pratar om "Mamla" och "Manen", alltså Malva och Armani. Förstå hur gulligt!
Eller "bappel" eller "balaban", alltså äpple och banan. Jag kan ju fortsätta hur länge som helst, men ni förstår vart jag vill komma. Glädjen och gulligheten över att vår Lillebror pratar på!

...mitt stora barn fick upp ögonen för filmen "Spirit" ikväll, så pass mycket att han till och med lade ifrån sig iPaden för att bara titta på film. Milton har alltid älskat djur och Spirit är ju dessutom så himla spännande. Vi sitter bänkade, helt enkelt. Älskar när vi två möts såhär i något vi båda verkligen älskar. Just djur har vi alltid kunnat mötas i, ett stort gemensamt intresse vi delar, han och jag. Och i slutet av filmen gråter vi både lite, för det är så fint och sorgligt. 

...det snart är vår! Alltså åh! Nu blommar Snödropparna och Vintergäcken och jag blir så glad! Tänk att vi har hela våren och sommaren framför oss, underbart.

Nu ska vi snart ta med oss vår vakna Sparv (ovanligt va?!) och sova. Hoppas natten blir bättre än kvällen... Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0