Måndagslista nr 190

Hejsan!
Redan måndag igen och idag är jag lite extra glad över att...
 
...Milton från och med idag är ledig i sju hela veckor, hur härligt är inte det? Än så länge har dagen ägnats i soffan dock, då jag måste jobba litegrann. Milton verkar dock inte ha jättemycket emot det utan verkar ganska nöjd. Först tog vi dock sovmorgon till 09,30 - aaaaaaahh, så skönt!
 
...det landade två lastbilslass med grejer här tidigt i morse, ringde Marcus och sa då vi två andra sov oss igenom det ;) Idag drar ju dräneringen igång! I eftermiddag börjar dem så smått här och det är med skräckblandad förtjusning vi ser fram emot det. Oavsett vilket ska det bli himla skönt att få det gjort! Förhoppningsvis är det klart innan bebisen kommer. Sedan ska ju det förstörda på tomten återställas och det lär ju ta sin lilla tid.. Till min stora fasa ;)
 
...Marcus jobbar denna vecka också, innan han går på sex veckors semester, som vi längtar!!
 
...jag fick träffa de flesta av mina barndomskompisar i lördags, vilket gäng alltså!! Och barndomskompisarnas föräldrar. Och barndomskompisarnas barn. Alltså, vilken dag!!! Jag blir helt lycklig av sådana tillställningar!
 
...Marcus och jag ska, med vänner, på spa på söndag och bli borta ett dygn. Alltså förstå hur härligt det ska bli!

...jag egentligen har ett fantastiskt liv. Så mycket att vara tacksam över. Livet är så skört och allt kan så snabbt ändras. Idag känner jag mig extra tacksam över livet och över det jag har.

Detta får avsluta listan. Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0