Att känna sig rätt otymplig

Phuuu.. Svettigt, även om vädret är lite mer humant idag för en höggravid, än vad det varit senaste dagarna. Milton och jag passade på att gå ut och greja lite medan Marcus körde iväg med Alba för spårträning. Jag fick för mig att rensa ogräs runt min senaste häckplantering. Ett dumt drag. Svetten lackade från början till slut och jag får ju sitta ner och hasa mig fram, för att kunna andas. Jag kan alltså inte luta mig fram stående för då får jag ingen luft och blir rejält framtung, haha.. Men alltså, et gick ju. Alla sätt är bra, inte sant?
I framkant på varje sida lade jag en bräda, för att på så vis försöka hålla ute gräsmattan från rabatten och hålla jorden i rabatten kvar på rätt sida. Inte det snyggaste alternativet, men helt klart praktiskt. Och häcken behöver få chans att ta sig ordentligt, vilket den inte fått hittills. Men nu hoppas jag på underverk :)
 
Imorgon ska denna kropp också kanske drabbas av underver, hahaha.. Vi sticker på spa ett dygn med härliga vänner! Lite som en uppladdning inför det som komma skall ;) Milton ska spendera tiden med farmor och farfar och djur- och husvakt är ordnat - detta ska bli så jädrans gött och välbehövligt! Som vi har längtat och jag känner mig lite som ett barn strax innan julafton, woohooo!
 
Nu ska jag övervaka vädret en stund, innan det blir sängen. Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0