Vinslöv-Hässleholm-Vinslöv

Snabba turer här ;) Lämnade Milton på dagis vid 8,30. Det gick bra idag också (precis som det hade gjort igår), hoppas det vänder nu och att han blir lika glad åt att komma till dagis som han blev tidigare! Det är inte roligt att lämna ett ledset barn ifrån sig... Även om jag vet att han har det superroligt resten av dagen och är hur glad som helst när jag hämtar honom, så är det ingen höjdare att lämna precis då och se honom så ledsen.

Efter det släppte Marcus av mig i Hässleholm, så jag kunde plugga med vårt pararbete. Fick lite gjort, vilket kändes skönt. Tog sedan bussen hem mot Vinslöv igen och sitter här nu med datorn igen. Snabbt kastade jag till hästarna lite middag och håller just nu på att slänga i mig min lunch, i skrivande stund faktiskt. Idag behöver jag inte göra stallet, så jag har "råd" att blogga under min lunsch =)

I eftermiddag ska jag ta mig till dagis i skitvädret och hämta hem mitt Snöre. Är det väder som nu när det är uppehåll så ska jag nog cykla ner. Men annars tänkte jag flirta in mig hos någon med bil och bilbarnstol ;) Jag är inte så där värst pigg på att gå eller cykla i regn idag.

Hoppas ni har en fin dag, vi hörs senare. KRAM!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0