Ny delkurs igång

Det gick ju bra på förra delkursen, fick resultat idag för gruppuppgifter, individuellt arbete och tenta. Och jo men visst fick jag mitt VG (vi diskuterade det i skolan idag, att det låter "futtigt" med VG, men det är alltså det högsta man kan få, vilket är viktigt att klargöra ;) ), vad skönt det kändes, kan ni tro!
Idag drog så den nya delkursen igång, som jag var lite nervös över. Men det ska nog gå bra det också, får väl kämpa på helt enkelt ;) Imorgon är det hemstudier för oss igen, vilket resulterar i grupparbete för vår del. Känns bra, eftersom jag gillar min grupp massor =) Vi får väl se hur det går och sådär imorgon.
Snart ska jag gå ut och släcka hästarnas lampa och natta dem. Gud vad skönt det är att kunna göra det, se så de har det bra och inget har hänt. Malva rullar sig gärna i boxen tidigt på kvällen (speciellt om hon är blöt, som idag när det hade regnat) och en gång har hon rullat fast så att jag fått dra loss henne. Tack och lov var jag ju kvar i stallet den gången, nu är det enklare för jag går ut och tittar till dem oftare. Tryggt och skönt, helt enkelt =)

Nu är det dags att sätta igång så vi kommer i säng i tid, vi är ovanligt trötta just nu, hela familjen, både om kvällarna och morgnarna - dags att köpa hem lite vitaminer kanske? Och gå och lägga sig tidigare helt enkelt, vilket inte är så lätt ;) Ha det fint och sov gott, kramar!


Kommentarer
Mimi

GÖTT SYRRAN! kämpa pÅ;)

2011-10-18 @ 22:12:44
URL: http://mimilindborg.bubbleroom.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0