Money, money, money...

På en dag har maaassor med pengar försvunnit från kontot, på bra saker i och för sig; arrendet till hästarna och dragkrok på bilen - väl värt varenda krona!
Tänk om man vore miljonär, då vore detta inte direkt märkbart i plånboken, för oss "vanliga" ;) är det ändå en hel del. Men jaja, pengar ska väl användas på något vis, inte sant? inte var det direkt oväntade utgifter utan något planerat och undanlagt för. Värre är det verkligen när de där stora oväntade utgifterna dyker upp, för de kommer ju titt som tätt; veterinärkostnader till djuren, kyl eller frys, bilreparation etc. Det är verkligen tråkiga utgifter.






Jaja, nog pratat om pengar =) Jag jobbade inatt och sov därför till lunch idag. Under tiden jag sov var Milton hos mormor, medan Marcus, pappa och svärfar var och köpte rör och armeringsjärn inför gjutningen i stallet som ska ske nu i veckan. Bilder kommer snart på stallbygget, om någon är intresserad av vårt största projekt någonsin? Detta är så himla roligt och stort för mig och jag är så himla glad och tacksam över att dessa tre (Marcus och våra pappor) lägger ner så mycket tid och slit för min (och hästarnas) skull, det betyder oerhört mycket för mig.

Igår innan jobbet så var våra föräldrar här (och Marcus yngsta systrar också!) här och grillade, ett litet sätt tt tacka dem för att de ställer upp så mycket i alla fall, och gud vad trevligt vi hade det! Massor av god mat och att sitta ute är ju guld! Kött, klyft-nypotatis, bea-sås, sallad, grillad halloumi-ost - MUMS!!!

Nej nog för just nu, dags att sätta fart innan Marcus och Milton kommer hem igen. Kram på er!


Kommentarer
Marre - mamma till Karl

Vad spännande med stallbygge! Hade varit kul och se bilder :)



Vi var på Little Kids Corner och hade väl otur att få just den säljaren igår, vi har annars varit så nöjda med dem innan eftersom vi köpte barnvagnen där.



Vad skönt och höra att ni var nöjda. Just viktgränsen på 18 är ju en stor nackdel eftersom Karl redan väger 10 kg. Men vi får tänka vidare för som du skrev är det otroligt tugnt att bära runt honom i babyskyddet ;)

2011-07-03 @ 22:12:02
URL: http://frucullin.blogspot.com
Smsa Låna

Jag tycker att du har en riktigt nice sida! Har du ork så slå även ett öga på min :D.

2011-07-19 @ 06:08:04
URL: http://smsalåna.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0