Sjukstuga och stress

Ja här har vi fullt upp. Kanske inte just nu då Milton sover, Marcus tittar på en jaktfilm (?!) och djuren sover. Ja, tänk om man hade fått sova, en annan har nog många långa timmar kvar med datorn i knät och ska plugga, suck.. Har massor inför nästa vecka och jag vill, jag ska, jag måste klara alla tre delarna. Men just nu ser det lite mörkt och motigt ut faktiskt. Sambon tycker att jag är lite gnällig ;) För som sagt, jag brukar ofta (läs: alltid) säga att jag inte kommer klara det och att jag ligger massor efter. Men så i slutänden går det galant, eller än så länge har jag inte misslyckats på något. Det känns ju i vart fall hoppfullt.
Men så är det ju inte bara skola i december att tänka på: Julklappar, julkläder, lucia, ved ska hämtas hem, hovslagaren ska komma ut, tv-rummet skulle vi vilja få klart, och så den dära delkursen. Det ska bakas och storstädas, vi ska VAB:a klart den här sjukomgången med Milton. Vi är lite halvsjuka vi vuxna här hemma också med hosta, ont i halsen och är allmänt sega.
Och någonstans, mitt bland all stress och sjukdomar hit och dit, så vill man hinna njuta av denna underbara månad. Hinna vara friska och bara ta det lugnt lite också. Men äh, vi får väl vila på juldagen, kanske?!

Nu ska jag som sagt återgå till mitt word-program istället för internet på datorn och ta upp mina skolpapper och -böcker från golvet och fixa lite med det. Hoppas ni andra har en lite mysigare och lugnare månad än vi. Julkorten är i alla fall beställda, alltid något och en början i rätt riktning ;)
Kram på er


Kommentarer
Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Hoppas att det går bra med allt.

2011-12-07 @ 08:14:38
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0