Nedgång och Uppgång

Efter att jag hade en riktig skitdag i skolan så kom jag hem och öppnade brevlådan - 3 paket adresserade till mig, woohoooo! Vilken ego-lycka jag kände precis då =) Två tröjor till Milton som jag väntat på, de var jättefina, verkligen, de jag bloggade om från Blingo härom dagen. Sedan var det två paket från min Secret-Santa (en intern grej, helt enkelt), i Secret-Santa-paketet låg ett helt underbart skrivet kort och jag blev verkligen rörd till tårar.

Eftermiddagen spenderade jag och Milton ute och sedan inne, jag fick rensa tankarna lite och umgås med min pojke. Skönt. När Marcus kom hem, så gick jag direkt ut och gjorde klart stallet och städade bilen, underbart! Eller ja, inte världens roligaste, men lite mer tid att rensa huvudet lite och sedan var det skönt att inte bara sitta still och samtidigt få bilen ren och fin =)
I kväll har jag bara bakat. Min yngsta svägerska fyller år imorgon och jag har bakat underbara pepparkakskladdkakan med philadelphia(stavning?)-frosting. Om jag får skryta lite (och det får jag!) så är den verkligen helt ljuvlig!

Nu är det snart dags för sängen och hoppas på en bättre dag imorgon. Kram på er, fina!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0