Måndagslista nr 303

Hallå där!
 
Idag är det ju måndag igen. Herrejisses vad tiden går fort!
Och idag är jag lite extra glad över att...
 
...solen och värmen verkar hålla i sig. Det gör mycket för orken och humöret. Kanske inte just värmen, men solen.
 
...Marcus åker iväg på torsdag och han ser fram emot det jättemycket. Jag är kanske inte riktigt lika positiv, men jag är såklart glad för hans skull och vet att det betyder mycket för honom. Barnen och jag kommer vara själva flera dagar, spännande ;)
 
...jag har lagom med träningsvärk i benen sedan gårdagens träningsvärk, hahaha.. Det brukar vara extremt med träningsvärk, när jag tränat just ben, men denna gång verkar vara mer humant ;)
Skippar nog träningen dock idag och fokuserar på trädgården istället. Och det ska bli himla härligt. Älskar det, men det vet ni väl vid dethär laget.
 
...Milton och Dante hittills sover rätt bra tillsammans. Milton kommer in till oss framåt småtimmarna och någon brukar få gå in till Dante i samma veva. Men vi sover absolut inte sämre någon av oss nu än innan, det är ändå det viktigaste. Trots Miltons bekymmer att vara själv och trots att Dante lämnat spjälsängen. Heja barnen!
 
...Milton har fotbollsträning idag och bara han och jag ska ner, mysigt! Marcus är upptagen på annat håll och Dante hänger med faster. Perfekt! Så nu är det dags att dra, för fotbollen börjar strax. Stor kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0