Måndagslista nr 302

Hej på er!
 
Idag är det måndag vecka 36 och jag är extra glad över att...
 
...jag ska på bio med mina fina tjejkompisar imorgon. Som jag längtar; bästavänner, film, bio-popcorn och mys. Japp, det blir en bra kväll :)
 
...det är så otroligt fint sensommarväder. I morse när vi steg ut ur ytterdörren (okej då, stressade som galningar, men ändå) var det tio plusgrader, krispigt och strålande sol. Nu under dagen är det ungefär 18 grader kanske? Hur härligt som helst!
 
...det blev så mysigt i barnens rum och Milton verkar ändå tycka att det känns bra. Nu ska de förvisso bara lära sig att sova också, haha..
 
...en snickare kommer hem till oss imorgon för att räkna på en offert till utbyggnad. Älskar sådant här, det är så himla spännande! Det tar tid och det måste det ju få göra. Vi har inte bråttom direkt egentligen. Men någon gång ska vi göra det.
 
...jag älskar mitt hår! Känner mig alltid så himla fin. Inga grå hår synliga än (på grund av att de är överfärgade, grått hår finns det egentligen) och det är så fint med det ljusa i topparna. Dessutom lockar jag det istället för att platta det oftast nu för tiden och det blir så snyggt och känns lite mer glammigt. Gillar det!
 
...jag äntligen har köpt fjärde boken om Fifty Shades - Grey. Åååååååhh! Älskar!! Igår satt jag ute en timme på altanen och läste, sedan spenderade jag kvällen i soffan med boken i högsta hugg. Det låter kanske inte så mycket, men jag har i princip aldrig tid att läsa, så detta är mycket. Längtar efter kvällen, så jag kan få fortsätta.
 
...jag har tränat i helgen. Jag har verkligen legat lågt gällande träning sedan semesten (och under hela semestern). Nu på grund av sjukdom. Men nu NU är det dags igen och det känns gött. Så välbehövligt! Idag går jag med jordens träningvärk i benen. Fruktansvärt, men så värt!
 
Nu fotbollsträning med Milton, hej hopp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0