Måndagslista nr 292

Hejsan!
 
Ja, lite senare än utlovat...
Men idag är jag extra glad över att...
 
...det snart är semester. Barnen går bara nästa vecka också, sedan får de fem veckors sommarlov med Marcus. Jag jobbar en vecka längre. Sommarlov, vilken grej alltså!
 
...midsommaren var så himla bra på alla vis. Vädret inte minst, vilket sommarväder vi har haft i maj och juni! Nu är det förvisso betydligt svalare och gråare ute, men det gör inget. Hittills har vi ju haft fler fina dagar än vad vi hade under hela förra året :)
 
...jag hade ett långt telefonsamtal med världens bästa Anna härom dagen, åh vad härligt! Som jag längtar efter henne. Bästa, bästa hon!
 
...Malva snart ska få gå ut! Måste bara få utgrävt en hage till henne, vilket verkar lättare sagt än gjort... Men nu vill hon verkligen ut, lilla hästen. Hon klättrar på väggarna och springer i boxen. Lilla loppan, som varit så jäkla duktig i boxen hela tiden och funnit sig i att bara stå inne i flera månader. Snart så! Hoppas det går vägen, hela vägen, för henne. Min lilla coola ponny!
 
...jag fick så mycket gjort igår när Marcus var iväg och tränade och jag var själv med barnen; åt pannkakor med pojkarna, duschade, fick pojkarna i säng, gick ut och rensade lite ogräs, började klippa min häck och slängde sopor, städade garaget, gick in och gjorde vid håret, tömde diskmaskinen, satte ner disk. Japp, härlig känsla att greja undan sådant där rätt tråkigt, men som ändå måste göras. Älsk på det!
 
...jag trivs så otroligt bra på jobbet. Nu är jag rätt bra inne i det tycker och och tycker det fungerar bra, trivs himla bra med kollegor och företaget. Härlig känsla!
 
Nu vidare, vi hörs! Stor kramm


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0