Att hämta hö med Milton

Igår skulle jag hämta hö. Milton brukar få följa med, men senaste gångerna har jag kört själv för att höet har befunnit sig högt upp där Milton inte kunde klättra.
Men igår var det äntligen hö på vanliga stället så han kunde hänga med.
Det var fantastiskt på många vis. Jag fick tid med min femåring. Sådan där värdefull mittiveckan-tid tillsammans. Det var dessutom så mycket roligare att hämta hö tillsammans med honom. Vi hade verkligen jätteroligt!
Och hur roligt är det inte, för ett barn (och vuxen), att få hoppa i en höskulle, klättra runt bland höbalar och få hö prick överallt? Jätteroligt! Jag har måååånga sådana höskulleminnen från min barndom och det var bland det roligaste som fanns, att få hoppa omkring helt ohämmat där.



Han ser inte jätteroad ut på bilden dock, men det var för att kameran kom fram och i Miltons värld är det just nu "bus framför kameran"-blicken, eller den här "fotomodell"-blicken, haha.. Underbara unge!
Jag kan inte förstå att det kan vara så himla roligt att hänga med ett barn såhär. Men det är det, det är verkligen så himla roligt! Jag hamnar snabbt på Miltons nivå och vi blir mer som kompisar, när det bara är han och jag.
Dessa stunder tillsammans - guld!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0