Att aldrig få sova

Alltså efter förra inlägget om betydligt viktigare saker, så kommer här ett, i jämförelse, mindre viktigt. Vi har det så bra, i jämförelse med många andra familjer i världen.
Men det ÄR jobbigt att aldrig få sova. Dante är totalt hopplöst dålig på att sova. Det vet ni kanske vid dethär laget. Våra barn är bäst på många vis, sömn är inte ett av deras bästa. Kan vi konstatera. Och Dante är sämst på att sova. Framför allt nu när han är snorig och hostig. Totalt hopplöst är det och vi får aldrig sova.
Och jodå, då vaknar både han och jag sura och trötta. Men sova vidare ska vi visst inte.



Men i övrigt är han verkligen så jäkla go, denna Sparv. Alltså en så rolig toddler (är han redan där, i toddler-stadiet?!). Han finner sig i det mesta och, trots att även han är ett barn med humör (ett barn som tydligen slänger sig på golvet när han inte får som han vill, hjälp, haha.. Milton har aldrig gjort det!) så är han enkel att ha och göra med och en glad Bebbe för det mesta. Han är SÅ rolig att hänga med.
Men sömnen. Ärligt talat. Han måste skärpa till sig där, helt enkelt. För lika go och härlig han är i vaket tillstånd, lika ohärlig är han vissa nätter när han Inte Ska Sova.
Jaja, en kan ju inte få allt. En sovande bebis till exempel. Men vi har ju så mycket annat, så vi är tacksamma ändå. Och om man ska se det från den ljusa sidan; Vi får ju mycket tid tillsammans, mer än många andra får med sina barn, eftersom vi är vakna så mycket ihop. Vi får väl se det så.


Kommentarer
Camilla

Så jobbigt att inte få sova! Tänker på er! Vår gosse har för det mesta fattat att man ska sova på nätterna (fast inte alltid såklart). Stor kram

Svar: Det är jobbigt. Skitjobbigt. Men han är en sådan stjärna alltid annars, så han är förlåten ;) Skönt att ni får sova, det är ni värda! Kram!!
Fanny Lindborg

2015-09-09 @ 12:54:02
URL: http://lillafritzson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0