En helg i Västerås!

Min helg har spenderats i vackra Västerås. Så himla härlig helg har vi haft, min syster och jag hos vår kusin.
Kom
Upp sent i fredags, men igår hade vi en full dag tillsammans! Vi började med att äta frukost och tittade på utsikten från köksfönstret över en bit av Mälarens vatten. Så vackert!
Efter det tog vi en lång promenad och njöt i fulla drag. Sedan gjorde vi oss i ordning, drack ännu mer te och tog sedan en lunch på ett trevligt ställe i närheten. Efteråt gjorde vi stan några timmar och avslutade det med ett besök på ett museum. Kul med kultur!



Efter det tog vi en promenad hem och dök ner i soffan och fåtölj med vars ett täcke och tittade på film. Frost - för vi tre är riktiga Disney-nördar :)
Sandra styrde upp middag och bubbel korkades upp. Vi svirade om och gjorde kvällen och en bit av natten på stan. Så jäkla roligt!!



Tidigt i förmiddags sa vi hejdå till kusinen för denna gång och gav oss av mot Stockholm. Äntligen, äntligen fick jag träffa min Anna och hennes Anders. Som Jag Har Längtat efter dessa två!
Det blev en lunch med dem och tiden gick så fort att vi tillslut fick panikstressa lite till mitt tåg, haha..

Nu sitter jag således på tåget hem och kommer mätas på stationen av alls killarna, som jag längtar efter! Inte nog med det, där är SNÖ i Skåne ju!! Det ser jag fram emot hur mycket som helst.

Ha det fint, kram och hej!


Kommentarer
SM

Vackra du!!

2015-11-24 @ 21:22:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0