Måndagslista nr 237

Hej måndag och hej juni! Lite extra glad idag över att...

...Miltons alla kalas är gjorda och vår familj har betat av halva gängets födelsedagar! Milton verkar dessutom himla nöjd över allt firande som kretsat runt honom, så då är jag det också :)

...det ska komma in varmare och bättre väder senare i veckan! Längtar.

...min Malva verkar ha återhämtat sig väl. Hon fick fång förra veckan, lilla hästen :( Boxvila några dagar till, innan hon får ut i sjukhage. Stackaren...

...måndagens arbetsdag redan är gjord - veckorna bara springer iväg!

...Dante fortfarande är världens härligaste bebis. Var vi än är påpekar folk alltid om vad lugn han är och att han alltid är nöjd och glad. Vi är verkligen så tacksamma över det! Milton föddes som sagt med humör, haha.. Så att få en mild lillebror är vi glada för.

...jag har min trädgård. Milton fyller verkligen år den finaste tiden på året med Syrén som står i vackraste blom, tulpaner som fortfarande blommar och så limegröna färska blad på träden. Jagnjuter så av att vara utomhus efter jobbet och sena kvällar, av att jobba med kroppen och ha en speciell sinnesro dom bara infinner sig där. Idag ska jag försöka peta ner lite fler frön i mitt lilla land. Men det ser rätt tight ut, med jordgubbsland i år. Kanske, annars nästa år? Hur som helst, älskar allt!

...jag plockade upp en hund påväg från jobbet idag. Jag blev helt varm i hjärtat, av att få ha en flatte i bilen. Jag är uppvuxen med flattar och vår Lisa tänker jag fortfarande på nästan varje dag. En dag ska en flatte få bo med oss, någon dag ska jag äga en svart hund med de där snälla ögonen och den där svarta spetsen på bakhuvudet. Jag hoppas det dröjer många år till dock. Väldigt många år.
Den fina hunden kom tillslut hem till sin ägare igen, otroligt trött, blöt och smutsig. Men nog lycklig över att vara hemma.

Kram och hej för idag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0