Energi!

Idag kom jag hem sent. Eller alltså normal tid, men det är ju rätt sent. Och jag var SÅ trött. Inget tålamod med barnen eller hundarna och gick runt som ett nedrans åskmoln.
Igår var det andra bullar. Jsg körde tidigare från jobbet eftersom jag hade en läkartid och sedan var jag hemma hos barnen redan vid 16 - underbart!
Och jag hade galen energi!! Marcus kände sig rätt risig och gick och lade sig. Vi andra tog oss till lekplatsen; en åkte vagn, en körde vagnen och en cyklade. Och det var så härligt och roligt att få hänga med barnen. Eftermiddagen med dem blev så lång!

De där två underbara barnen. En som alltid är tyst och nöjd. En som pratar huuuur mycket som helst och har åsikter om det mesta. Men vi hade så roligt tillsammans. En som är riktigt långhårig (älskar det!) och en som är rätt tunnhårig och korthårig. En gungade högt. En gungade lågt. Två åkte rutschkana tillsammans. Världsbäst.


Nu är det helg igen. Äntligen. Mina kollegor jobbar bara en vecka till innan semester. Jag jobbar två veckor till. Sedan väntar tre veckor med familjen. Vi laddar inför Kolmården i alla fall, sedan får vi se vad vi mer hittar på. Oavsett vilket ska det bli underbart med ledighet!

Bebben sover och Marcus lägger Milton. Fredagskvällarna är lite heliga så med vår stora femåring. Då är vi uppe länge och myser tillsammans.
Så länge startar jag en film, ciao!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0