Kolmården

Hade skrivit ett lååångt inlägg, men kastades ut från appen och allt försvann, suck. Så vi börjar om.
Vi har ju gjort Kolmården ett par dagar och åkte tidigt i torsdags morse. Trots att vi försov oss, så satt vi alla fyra i bilen 05,00. Haha, så typiskt oss att försova oss... ;)
Fullpackad bil, minst sagt. Är så nöjd med bilstolarna. Milton sitter otroligt bra i sin!



Vi körde direkt till Kolis och första dagen var inte jättebra faktiskt. Massor av folk och galet varmt. Trötta djur i djurparken. Men Milton var nöjd som fick se både snöleoparderna och hans älskade elefanter. Det är nog hans favoritdjur all time.



Och Sparven? Nöjd som alltid typ. Förutom i bil, har vi konstaterat denna semester. Men i djurparken, nöjd hela tiden, den där lille. Han hängde mest med, som alltid.



Vi bodde bra på ett trevligt hotell utanför Nyköping. Barnvänligt och så. En ny upplevelse dock, det där att äta hotellfrukost med barn. Milton var ju duktig, han är mer världsvan än den lille. Dante däremot vek vi bort den vita duken från och så fungerade det. Sedan pt han upp sina rester på golvet nedanför. Han är omtänksam på så vis, tänker på personalen och allt. Mindre för dem att städa.



Dag två på Kolis var mycket mycket bättre. Mindre varmt och mindre folk. Vi började med Tropikariet utanför som verkligen var toppen! Så spännande med krokodiler, fiskar, ormar, sköldpaddor, hajar och så vidare. Rekommenderas varmt!!



Så på det stora hela var det några riktigt bra dagar!! Resan upp gick ändå rätt bra, förutom att Dante var lite missnöjd. Där uppe var det bra. Första natten var tuff. Dante är ju som sagt ingen sovare och alla i samma rum var tufft, kunde vi konstatera.
Hemresan då? Mindre bra. Dante var SÅ ledsen sista två timmarna. Lille Sparven, som annars alltid är nöjd. Men inte då, inte alls.


Han fick låna ipaden lite. Han förstår ju inget med den, men blir sådär himla nöjd, när han får ha något som egentligen är förbjudet, haha.. Det förstår han däremot ;)



Milton är ju underbar att ha med sig sådana här semestrar nu, verkligen i rätt ålder. Han uppskattar det massor och det är så roligt att hänga med honom och uppleva allt med honom.



Och vi har fått mersmak, jag vill åka på småsemestrar hela tiden. Milton och jag smider planer på Astrid Lindgrens, High Chaparall, Lisseberg och så vidare. Ja inte allting nu, men det kommer ju andra tillfällen. Det är underbart med barnsemestrar. Det tyckte jag när jag var liten också, både syrran och jag älskade att åka på semestrar med mamma och pappa.

Nu, kväll! Kram och hej!


Kommentarer
Camilla

Ser ut som ni hade det kanon (bortsett från Dantes missnöje i bilen). Kram

2015-07-21 @ 19:16:04
URL: http://lillafritzson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0