Soffan

Ja. Vi var ju iväg en sväng och köpte oss en ny soffa. Eller beställde, för att vara mer exakt. Soffan har vi kikat och funderat på ett tag, efter att en bekant beställt den. Och det är verkligen en soffa helt i vår smak.
Vi valde dock en mer barn- och djurvänlig färg än den på bilden. Vi kände att det var bäst så. Men visst är den snygg? Knappar i dynorna känns ju så rätt och är väl på tapeten nu. Dessutom gillar jag att benen är så höga, då det förenklar städningen och leksaksletandet under soffan. Och så blir det förhoppningsvis mindre hundhår längs med sidorna på soffan.
Vi drömmer ju om att bygga ut vårt lilla hus och soffan måste fungera även vid en utbyggnad då vårt vardagsrum då kommer bli större. Och det kommer den att göra, det är vi rätt säkra på.
Annars får vi väl byta soffa då, hahaha.. Vi är kända för att byta soffa ofta ;) Sedan vi flyttade hemifrån har vi haft.. Eeeehh ja alltså detta blir femte soffan. På sju år. Men denna kommer vi nog behålla ett tag. Hoppas jag!



Tror vi kommer bli jättenöjda, så nu får vi längta ett tag. Vår gamla soffa? Den har lite gjort sitt, skulle man väl kunna säga. Därför funderar vi på om man på något vis kan skänka den till någon som verkligen behöver en soffa. Någon ensamstående? Någon som precis kommit till Sverige, fått en lägenhet och är i behov av möbler, organisation som håller lägenheter till behövande och behöver en soffa. Ja alltså jag har ingen aning, utan spånar rätt vilt. Någon som vet eller har förslag?
Kram och hej!


Kommentarer
Anonym

Hej,

Jag googlade ljusgrå soffa med ben och fick av en händelse upp en bild på er soffa. Nu har jag ägnat halva påskafton åt att hitta den på nätet men lyckas inte - det skulle vara så snällt om du ville skrivs vart den kommer ifrån till mig. Den är mitt i prick och fantastiskt snygg.
Ha en fin påsk!
Hälsningar
Emma

Svar: Hej Emma! Vad roligt att du hittade hit :)
Vår soffa är köpt på Svenska Hem (i Kristianstad, men tror det är en kedja som finns i flera städer). Om du inte hittar den på hemsidan så hojta till igen.
Vi är än så länge himla nöjda med soffan, den är galet skön och så snygg!
Glad påsk!
Fanny Lindborg

2015-04-04 @ 22:14:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0