Sista dagen.

Idag var det sista dagen för inskolningen. Så sorgligt på ett vis. Att han redan är så stor och helt färdig med inskolningen. Min lille Sparv.
I morse började vi med en breakfast to go...



...och sedan svirade vi om och gjorde oss färdiga, för att sedan infinna oss på bästa förskolan. Dante i Miltons gamla mössa.



Idag var det ju alltså mer "på riktigt" och barnen skulle vara själva på förskolan mellan 9 och 14. Jag var med Dante första kvarten, för att sedan avlägsna mig. Hur det gick? Helt fantastiskt, som alltid. Han är rutinerad, den lille. Och trygg, oerhört trygg.
Inskolningen har varit väldigt bra för Milton också. Den där femåringen som inte är alls lika trygg som den lille, som har mer oro och separationsbekymmer än Lillebror. Så inskolningen har varit minst lika bra för honom, lite lagom timmar efter ett långt sommarlov. Då behöver man liksom vänjas in. Så också jag. Kanske mest jag, när en tänker efter.

På måndag är det skarpt läge. Sedan börjar allvaret. På riktigt. För första gången någonsin för oss. Hujedamig. Jag ser inte alls fram emot det. Men det tar vi då, nu håller vi helg.
Kram och godnatt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0