Måndagslista nr 229

Vet att det är onsdag idag, men jag tog liksom paus från internet lite i måndags eftersom jag fyllde år. Och igår hann jag inte. Så idag är jag lite extra glad över att...

...vi har haft en så härlig påskledighet med Skånes djurpark, kalas, fint väder, äggletande och mest ledighet på schemat. Så kravlöst och skönt!

...jag firade min dag i lugnets tecken igår tillsammans med de tre viktigaste i mitt liv; Marcus, Milton och Dante.

...Dante, till skillnad från i förrgår natt, sov fantastiskt bra igår natt och natten till idag. Det känns extra skönt med tanke på att både Marcus och jag har jobbat igår och idag.

...det är kortvecka denna veckan också ju, eftersom vi var lediga igår :) Bara två arbetsdagar kvar innan det är helg igen, tummen upp!

...jag verkligen trivs på mitt jobb. Även om det är troligt skönt med ledighet, så känns (än så länge) inte starten på veckan/avslutningen på helgen direkt jobbig. Det är rätt skönt att sätta sig i bilen på morgonen med en mugg te och köra dit. En halvtimmes avkoppling liksom, innan arbetsdagen börjar igen.

...vi åt så himla god middag igår! Kyckling- och ädelostgryta med blomkålsris. Mat helt i min smak. Marcus och jag avslutade min födelsedag igår med ostbricka och charkisar. Så fick vi mycket ost över, som vi därför rörde ner i grytan idag. SÅ gott!! Gillar när vi upptäcker "nygamla" rätter som dessutom är himla enkla att slänga ihop. :)

...våren verkar vara här för att stanna! Det blir bara grönare och grönare ute. Och det är varmt. Det gör mig inget att jag är inomhus och jobbar, jag blir betydligt piggare av detta väder, än av grått och trist väder, vare sig jag är utomhus eller inomhus. Härligt oavsett!

Kram och hej, dags att kila!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0